Lyngby fortsætter europæisk eventyr

Lyngby vandt 3-0 i Wales og er videre i Europa League-kvalifikationen med samlet 4-0.

Lyngby er klar til anden kvalifikationsrunde i fodboldens Europa League.

Torsdag aften vandt DM-bronzevinderne 3-0 ude over Bangor City fra Wales.

Lyngby avancerer dermed samlet med 4-0.

Lyngby havde en 1-0-føring med fra den første kamp i Danmark, og allerede efter tre minutter af kampen i Wales fik danskerne et endnu bedre udgangspunkt for at gå videre.

Fantastisk første halvleg

Efter en kæmpefejl i Bangor-forsvaret drejede Kristoffer Larsen bolden i mål til 1-0.

Så skulle Bangor score tre gange for at gå videre, da Lyngby selv med et 1-2-nederlag ville komme videre via reglen om flest scorede mål på udebane.

Det blev dog aldrig aktuelt, for i første halvlegs sidste ti minutter slog den danske klub til igen.

Først scorede Jeppe Kjær, og dernæst lavede Kristoffer Larsen sit andet mål, så Lyngby kunne gå til pause med en 3-0-føring.

Mere modstand i vente

I anden halvleg blev der ikke scoret, så det endte med den sikre danske sejr.

I anden kvalifikationsrunde skal Lyngby møde Slovan Bratislava, der må forventes at blive en modstander af en noget anden kaliber.

Det slovakiske hold vandt torsdag 5-0 hjemme over Pyunik fra Armenien og er videre med samlet 9-1.