Lyngby-formand: Vi skal nok få licensen

Bestyrelsesformand Torben Røsler føler sig overbevist om, at superligalicensen nok skal komme i hus.

Det kom en lille smule bag på Lyngbys bestyrelsesformand Torben Røsler, at Dansk Boldspil Union (DBU) tirsdag meddelte, at klubben ikke ville få fornyet sin superligalicens, hvis det lykkes at redde sig i indeværende sæson.

Årsagen er hjemmebanen Lyngby Stadion, der indtil videre ikke lever op til reglerne, og nu udløber dispensationen.

- Vi tror, det beror på en fejl og et spørgsmål om en deadline, der er overskredet. Der ligger helt konkrete planer for en forbedring af Lyngby Stadion, så vi lever op til kravene.

- Dem skal kommunalbestyrelsen forholde sig til her i midten af maj, og på den baggrund er vi meget sikre på, at vi får tildelt licens, såfremt vi opfylder de sportslige krav til at blive i Superligaen, siger Torben Røsler.

Det drejer sig blandt andet om manglende varme i banen og de 3.000 siddepladser, der endnu ikke er etableret på stadion.

Skulle det ikke lykkes at nå til enighed i kommunen om en renovering af byens stadion, er der dog også en anden mulighed.

Torben Røsler forbeholder sig også muligheden for at skifte hjemmebane til et andet stadion, der lever op til kravene.

- Det kunne godt blive tilfældet, at vi lejede os ind et andet sted, hvis det var et krav. Men vi forventer, at der kan blive lavet de nødvendige forbedringer, så vi lever op til reglerne, siger han.

Lyngby, der ligger nummer 11 i Superligaen med seks point op til OB, har allerede meldt ud, at klubben vil anke DBU's afgørelse. 20. maj møder holdet OB i en kamp, der måske afgør op- og nedrykningen endeligt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik