Lyngby får kold dukkert i overtiden i Rusland

På en scoring i overtiden tabte Lyngby 1-2 ude til FC Krasnodar i kvalifikationen til Europa League.

Lyngby var på en svær opgave torsdag i Rusland, men Lyngbys spillere kunne godt tillade sig at ærgre sig gevaldigt.

I første opgør i tredje kvalifikationsrunde til gruppespillet i Europa League tabte Lyngby 1-2 ude til FC Krasnodar.

Lyngby kom foran og spillede i store perioder bedst, inden russerne udlignede i anden halvleg og scorede sejrsmålet i overtiden.

Scoringen på udebane kan dog vise sig vigtig for Lyngby, der tager imod den russiske klub om en uge i returopgøret.

Efter at have sendt walisiske Bangor og Slovan Bratislava fra Slovakiet ud tidligere i kvalifikationen, så ventede nummer fire fra den russiske liga i den seneste sæson.

Lyngby havde derfor fire europæiske kampe i benene med til Rusland, og det danske hold lagde også fint ud i de første 20 minutter, hvor det blev til et par danske muligheder.

David Boysen fyrede bolden på træværket, og Jesper Christjansen havde et godt hovedstødsforsøg.

Der var i det hele taget fint Lyngby-spil. Men efter den halve time kom hjemmeholdet bedre med og pressede Lyngby i flere situationer.

Første halvleg endte uden scoringer, og blot få minutter inde i anden halvleg var Lyngby igen på spil.

Jeppe Kjær var lige ved at nå frem til et indlæg. Lyngby lagde i det hele taget igen offensivt ud i de sidste 45 minutter og viste sig efter en time som det bedste hold.

Jeppe Kjær stak snuden frem flere gange og fyrede kanonen af efter en time, men uden held.

Kort efter lykkedes det så for Lyngby, der efterhånden vadede i chancer.

I det 64. minut forsøgte Jesper Christjansen sig først efter et hjørnespark. Bolden dumpede ned tæt ved mål, og mellem venner og fjender fik Jeppe Kjær sendt den i nettet til 1-0-føring til gæsterne.

Tre minutter holdt føringen, så udlignede Krasnodar.

Mikkel Andersen kunne ikke holde et skud langt udefra, og bolden sprang ud til fremadstormende Viktor Claesson, der udlignede til 1-1.

Tre minutter inde i overtiden scorede blot 17-årige Magomed-Shapi Suleymanov så sejrsmålet, da han trykkede af efter en lidt tilfældig episode.