Lyngby-biograf åbner virtual reality lounge som de første

Lyngby-biograf åbner Danmarks første virtual reality lounge.

Du tager et par briller på - og pludselig bliver du suget ind i en anden verden.

Det er sådan, det føles at få et par virtual reality briller på. Pludselig står du ikke længere i din stue, men midt på en savanne i Afrika eller måske endda i rummet.

Selvom virtual reality er en helt ny måde at se tv på - så er der ikke særlig mange, der har brillerne til at opleve det.

Men frygt ej - for onsdag den 25. åbner Nordisk Film Biografer en såkaldt "Virtual Reality Lounge". Her kan du prøve brillerne og se både film og spille spil, mens du er i en anden verden. 

Biografen har indrettet et særligt rum, hvor du på 55 minutter oplever både film og spil.

- Med Danmarks første VR-lounge i en biograf vil vi ligge helt forrest i feltet, når det handler om at tilbyde danskerne sjove og uforglemmelige oplevelser. Vi har de perfekte rammer for det i biografen i forvejen, så selvfølgelig skal vi bygge videre på det. Med VR har verden ændret sig – og vi inviterer alle til at komme og prøve den, siger kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer, Vibeke Pallisgaard Wolfsberg. 

Gæster kan blandt andet komme helt tæt på cirkuskompagniet Cirque de Soleils eller spille det dramatiske VR-spil, Superhot, hvor tiden kun bevæger sig, når spilleren gør.

Der var gratis billetter til en 55 minutters tur ind i en virtuel verden, men de er alle udsolgt. Er du alligevel interesseret, så book en tid her.

Film og spil bliver løbende skiftet ud.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik