Lund: Høvelte er reddet

Allerøds Borgmester Erik Lund er ikke i tvivl om, at fredagens forsvarsforlig sikrer Høvelte Kasernes overlevelse.

Der er glæde hos Allerøds borgmester Erik Lund, der nu er sikker på at Høvelte Kaserne overlever efter fredagens forsvarsforlig.

Det er besluttet at Forsvaret selv skal komme med en indstilling til, hvilke kaserner der skal lukkes."Det er det ønske vi hele tiden har haft. Nu bliver det grundige analyser fra Forsvaret i stedet for embedsmændenes rapporter, der er fyldt med fejl og manipulationer," siger Erik Lund, der har større tiltro til Forsvaret og Livgarden end til Forsvarets embedsmænd.

"Jeg er helt sikker nu - man lukker ikke Høvelte, når nu det er Livgarden og Forsvaret, der skal bestemme," siger Erik Lund, der ikke vil komme med forudsigelser om hvilke kaserner, der skal lukke.

Der hvor man lukker kaserner, det skal være dem der ligger inde i en by. De bygninger kan bruges til noget, det kan man ikke med nogle bygninger i Høvelte, der ligger på en bakketop," siger Erik Lund, der har haft meget kontakt til de konservatives forsvarsordfører Lene Espersen."Det endte med det forslag, jeg har givet til Lene Espersen, som jeg har sendt mange notater til," siger borgmesteren, der gerne vil takke de lokale kræfter i Venstre og Dansk Folkeparti.

I forsvarsforliget er der ednu ikke taget stilling til hvilke kaserner, der skal lukkes. "Vi beder nu forsvarschefen om at finde ud af hvilke kaserner, der skal lukke," siger Nick Hækkerup, der ikke vil frede nogen kaserner på forhånd."Vi kommer til at lukke kaserner.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik