Luksus-bio på toppen af Experimentarium får udsigt til store lærreder - og Øresund

Et nyt biografkompleks ser snart dages lys i hovedstadsområdet. På toppen af Experimentarium kommer der fem biografsale med udsigt over Øresund.

Til efteråret kan glade biografgængere i hovedstadsområdet glæde sig over, at endnu et biografkompleks ser dagens lys.

Det sker, når SkyBio i Hellerup slår dørene op på toppen af Experimentarium, der ligger i Hellerup.

Bag projektet står biografejer og filmproducenten Michael Obel, der i dag har offentliggjort den eksklusive placering med udsigt over Øresund.

quote Vi kan prale med Københavns og måske landets bedste biografudsigt, da der fra hele foyer-området er fri udsigt over Øresund

Michael Obel, biografejer, SkyBio

Måske tænker du, at man næppe får nydt udsigten, når turen går til biografen - hvor det er udsigten til det store lærred i den mørke sal, som der betales penge for.

Men før du kommer så langt, vil biografens indbydende foyer- og caféområde lokke med udsigten, som biografejeren lover, er lidt ud over det sædvanlige. 

Luksus-udsigt og varmetæpper

- Vi bliver ikke Københavns største biograf, men vi vil være en enormt hyggelig biograf, og oven i kan vi prale med Københavns og måske landets bedste biografudsigt, da der fra hele foyer-området er fri udsigt over Øresund, siger Michael Obel i en pressemeddelelse.

I forvejen står Michael Obel bag boigrafer i både Helsingør, Hjørring og Slagelse, men projektet SkyBio i Tuborg-området i Hellerup har han arbejdet på i flere år.

quote Det har i årevis været en stor drøm for mig at etablere en ny biograf i Hellerup, og vi er lykkelige for, at vi nu kan realisere projektet.

Michael Obel, biografejer, SkyBio

Og da Experimentarium åbnede sidste år, faldt de sidste brikker endelig på plads.

- Min familie og jeg har boet i Hellerup i over 30 år, og vi føler os enormt knyttet til lokalområdet. Det har i årevis været en stor drøm for mig at etablere en ny biograf i Hellerup, og vi er lykkelige for, at vi nu kan realisere projektet. Vi ønsker at blive det foretrukne biografvalg for nabolaget på grund af en hyggelig indretning, VIP-luksussæder, lækker indretning, nærværende service, gratis parkering og et højt serviceniveau, siger han.

I biografkompleksets fem sale vil der bliver installeret den nyeste teknologi på området, ligesom biografgængerne vil kunne slænge sig i luksussæder med puder og varmetæpper, der kan lægges helt ned, mens filmen farer forbi på lærredet. 

Ejer og direktør spår store muligheder for samarbejde

Michael Obel står bag flere biografer. Nu glæder han sig til at åbne SkyBio
Michael Obel står bag flere biografer. Nu glæder han sig til at åbne SkyBio
Foto: Thura Film

- Naboskabet åbner muligheder for et væld af samarbejdsmuligheder som for eksempel at tilbyde mulighed for at købe en dobbeltbillet til både biograf og Experimentarium. Det kan også være omkring visninger af science-relevante film, der kan være en ideel afslutning for de mange skoler, der besøger Experimentarium, hvor biograf og udstilling kan supplere hinanden med fælles indhold og tema, siger biograf-ejeren. 

Placeringen på toppen af det nye science center glæder ikke Michael Obel alene.

Også Kim Gladstone Herlev, der er administrerende direktør i Experimentarium, glæder sig til at byde SkyBio velkommen - og ser ligesom biografen oplagte muligheder for godt samarbejde. 

- Det nye Experimentarium er bygget med god plads til at vokse i. Vi indtager bygningen bid for bid, og lokaleudlejning spiller en vigtig rolle i den strategi. Det er et absolut drømmescenarie for os at dele adresse med en biograf, og sammen kan vi styrke den kulturelle tiltrækningskraft i området. Og helt konkret lægger det op til samarbejde om at give gæsterne unikke oplevelser og spændende tilbud, siger Kim Gladstone Herlev.

Allerede nu starter byggeriet af SkyBio Hellerup og planen er, at den store åbningn vil ske i ugen op til efterårsferien i oktober i år.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik