Lukas Graham køber Christianshavn-ejendom for kæmpe beløb

Sangeren køber ejendom nær sit barndomshjem for tocifret millionbeløb.

Danmarks for øjeblikket ukronede musik-konge har i løbet af de seneste år taget verden med storm.

Millionvis af streamede sange, flere Grammy-nomineringer og placeringer helt i toppen af den anerkendte amerikanske hit-liste Billboard er, hvad det blandt andet er blevet til for danskeren, der står bag megahits som 'Drunk in the Morning', 'Mama Said' og '7 years'.

Men noget tyder på, at det næste store projekt for bandets 29-årige forsanger Lukas Forchammer bliver noget mere lokalt. Det skriver Boliga.

På Christianshavn - bare få hundrede meter fra Christiania, hvor musikeren har trådt sine barnesko - står der nemlig nu Lukas Forchhammer på skødet til en over 500 kvadratmeter stor ejendom.

Plads og udsigt

Ifølge mæglerens salgsannonce er der tale om en erhvervsejendom med samlet set tre boliger i et sammenbygget side- og baghus.

Men om den store ejendom i fremtiden kommer til at huse et stort band-kollektiv med gruppens øvrige medlemmer; Mark Falgren, Magnus Larsson og Morten Ristorp. Om Lukas Forchhammer og hans familie selv vil bosætte sig på kvadratmeterne. Eller om ingen af etagemeterne bliver hjem for dele af Lukas Graham-foretagendet, er dog endnu uvist.

Det er derimod ganske klart, er, at den unge sanger har betalt ganske mange penge for ejendommen.

Ifølge tinglysningen af skødet er købesummen nemlig endt på hele 20,6 millioner kroner, oplyser Boliga.

Skyhøj salgspris

For det høje millionbeløb er det ikke bare en ganske attraktiv beliggenhed midt i byen og med massevis af plads, som hitmageren har fået.

Ejendommen er nemlig også fuldstændig gennemrenoveret og ligger lige ud til Christianshavns Vold i København K - der traditionelt er blandt landets dyreste villa-områder.

Postnummeret huser således ikke bare én men to af hovedstadens for øjeblikket dyreste huse. Og er man interesseret i at gøre Lukas Forchhammer kunsten efter, kan man blot en lille gåtur fra musikerens nye adresse købe det ene, hvis man har pengepungen i orden.

Prisen på det eksklusive christianshavner-hus er nemlig 26,5 millioner kroner.

Du kan se huset her.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Køge Julerute

Trine fik en god idé: Arrangerer alternativ til julemarked - men på coronasikker måde

Stormtrooper

play18-årige Karla kedede sig under corona – men så købte hun en printer

Menighedsråd ballade

playBiskop tog affære: Nu er internt kirke-drama afgjort efter valg

København udsigt

playNational Geographic hylder København

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere