Lufthavnen har fået lægeklinik: Bliv tilset på vej på ferie

Har du glemt din receptpligtige medicin, eller får du det pludselig dårligt, lige inden du skal ombord på flyet, er der nu hjælp at få.

I morgen indvier Københavns Lufthavn officielt en ny lægeklinik.

Klinikken er privat, og derfor kommer det til at koste et gebyr på minimum 200 kroner at blive tilset af lægen. Det kan dog sagtens blive en god forretning for patienterne alligevel, mener den nye lufthavnslæge, Behroz Firoozfard.

Med hans klinik kan passagerer i transit eller på vej på ferie nemlig lynhurtigt blive tilset, hvis de pludselig får det dårligt eller mangler en recept til at kunne købe vigtig medicin.

På den måde undgår de at forlade lufthavnen og muligvis misse flyet, forklarer han. 

Læge Behroz Firoozfard tilser både passagerer og ansatte i Københavns Lufthavn.
Læge Behroz Firoozfard tilser både passagerer og ansatte i Københavns Lufthavn.
Foto: Privatfoto

Klinikken har allerede levet et halvhemmeligt liv på nedsat blus det sidste halve år, og ifølge lægen selv, får han positive tilbagemedinger fra patienterne, der både tæller passagerer og lufthavnsansatte:

- Mine patienter føler en enorm tryghed ved, at de kan nå at blive tilset af en læge, før de tager ud på eller fortsætter en længere flyvetur. Måske føler de sig utilpasse, men alligevel ikke så akut dårlige, at de kontakter alarmcentralen. Her er det ukompliceret at bruge vores konsultation, siger Behroz Firoozfard.

Glade passagerer og glad læge

Det er ikke kun en god ordning for patienterne, men også for lægen selv, at han nu kan drive en privat klinik i lufthavnen.

Han har tidligere været privatpraktiserende læge i Kastrup, men stoppede samarbejdet med Region Hovedstaden, fordi han mente, de praktiserende læger havde fået for mange patienter, for mange arbejdsopgaver og for kort tid til at nå dem. Det fortalte han om i Dagens Medicin i efteråret. 

Nu har han dog efter eget udsagn fået et meget bedre arbejdsmiljø som herre i egen lufthavnsklinik.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik