Lufthavn: Folk vælger det sikre i efterårsferien

Mallorca, Rhodos og Antalya er populære destinationer i efterårsferien, lyder det fra Københavns Lufthavn.

Det flyvende folk tager ingen chancer, når det gælder om at vælge destinationen i efterårsferien. Det melder Københavns Lufthavn, der regner med, at over 330.000 rejser gennem lufthavnen i løbet af den kommende uge.

Spanske Mallorca og Gran Canaria, græske Rhodos og Kreta og tyrkiske Antalya er nogle af de mest populære destinationer, når skolerne holder efterårsferie i uge 42.

Det viser opgørelser, som Star Tour, Norwegian og Københavns Lufthavn har foretaget.

- Derudover er det værd at bemærke, at vores langdistanceruter fra København til USA og Thailand er næsten helt fyldte, så mange benytter også ferien til nogle mere eksotiske oplevelser, siger Daniel Kirchhoff, der er informationschef i flyselskabet Norwegian.

Ifølge Københavns Lufthavns prognoser forventes cirka 337.000 at rejse igennem lufthavnen i denne weekend. Specielt fredag og søndag er de helt store rejsedage med henholdsvis 92.500 og 88.000 passagerer.

- Vi kan se, at jo flere rejsemuligheder vi tilbyder, jo flere passagerer får vi, og derfor bliver der rigtig travlt i lufthavnen i de kommende fire dage, hvor antallet af passagerer ligger på samme niveau som i sommerferien, siger Marie-Louise Lotz, passagerchef i Københavns Lufthavne A/S, og fortsætter:

- Derfor har vi taget alle de gode erfaringer fra den travle sommer med og forberedt os godt, så vi kan gøre oplevelsen i check-in og Security så enkel og effektiv som muligt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

cosedis3

galleryFly-fotografs billeder skaber debat: ”Min kærlighedserklæring til hovedstadsområdet”

Køge Julerute

Trine fik en god idé: Arrangerer alternativ til julemarked - men på coronasikker måde

CopenhagenPride2018_16 CREDIT Tobias Jørgensen

Kæmpe prideevent i København vil tiltrække 750.000 til august: Vi hverken aflyser eller udskyder

Stormtrooper

play18-årige Karla kedede sig under corona – men så købte hun en printer

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere