Loyal To Familia bekræfter ophør i Kokkedal

Ifølge gruppens præsident Shuaib Khan er det korrekt, at indvandrerbanden ikke længere er til stede i Kokkedal. Borgmesteren glæder sig over nyheden.

I sidste uge kunne Frederiksborg Amts Avis ifølge flere kilder fortælle, at gadebanden Loyal To Familia var fortid i den Nordsjællandske by Kokkedal.

quote Der var fuldstændig enighed i LTF om, at Kokkedal skulle ekskluderes. Det er 10 dage siden nu. De blev ringet op og bedt om at aflevere deres ting.

Shuaib Khan, Præsident, Kokkedal

Det bliver nu bekræftet overfor avisen af bandens leder, som dog ikke mener, at opløsningen skyldes medlemmernes egen opsigelse, som andre kilder ellers har fortalt avisen.

- Der var fuldstændig enighed i LTF om, at Kokkedal skulle ekskluderes. Det er 10 dage siden nu. De blev ringet op og bedt om at aflevere deres ting, siger Shuaib Khan til Frederiksborg Amtsavis.

Borgmester i Fredensborg Kommune Thomas Lykke Pedersen ønsker ikke at blande sig i debatten om, hvorfor afdelingen er ophørt, men glæder sig over det.

- Det har været et langt sejt træk fra kommunens side, så nu handler det om at fastholde momentum, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, Soc.dem, til TV 2 Lorry.

- Det glæder mig, når de her unge mennesker vælger at skifte branche, for det er det vi arbejder med i vores kommunale exitprogram, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, Soc.dem.

Opmærksomme på udviklingen

TV 2 Lorry har været i kontakt med Nordsjællands Politi, som ikke ønsker hverken at be- eller afkræfte historierne om Loyal To Familias Kokkedal-afdeling.

quote Vi følger selvfølgelig situationen og holder nøje øje med udviklingen i området.

Henrik Suhr, Pressekoordinator, Nordsjællands Politi

- Vi følger selvfølgelig situationen og holder nøje øje med udviklingen i området, siger pressekoordinator hos Nordsjællands Politi, Henrik Suhr.

Ifølge præsidenten skyldes lukningen "brud på broderskabets regler", og at man ikke er blevet svækket med lukningen af Kokkedal-afdelingen, da man fortsat er til stede andre steder i Nordsjælland.

- Vi er etableret i Hillerød, Helsingør og i Nivå, siger han til avisen.

Heller ikke den information ønsker Nordsjællands Politi at kommentere på overfor offentligheden.

- Vi holder som sagt nøje øje med udviklingen, og disponerer vores ressourcer derefter, siger Henrik Suhr til TV 2 Lorry.

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik