Lovlig gaderæs kommer til Storkøbenhavn

Fartglade motorsportsentusiaster i hovedstadsområdet kan se frem til lovlige streetrace-arrangementer i 2018.

Elsker du at se hurtige biler køre om kap mod hinanden, men bryder du dig ikke om ulovligt gaderæs, så er DMStreetrace lige noget for dig.

Siden det første arrangement i Aalborg tilbage i 2014 har virksomheden Racedays.dk nemlig afholdt over 40 arrangementer i provinsen, og er dermed blevet Danmarks største aktør indenfor udbredelsen af lovlige alternativer til gaderæs.

Og nu kommer de populære løb så også til Storkøbenhavn i forsøget på at se, om der er opbakning til løbene, som er et alternativ til de ulovlige gaderæs, der organiseres rundt om i hovedstadsområdet.

Gade lukket ned i Ishøj i nattetimerne.

Skal køre med hjelm

Nærmere bestemt skal der køres ræs i Hvidovre, hvor Racedays.dk har indgået et samarbejde med kommunen om at afholde to streetrace arrangementer i løbet af 2018.

De lovlige løb godkendes af politiet selv og er omfattet af regelsæt, der fremmer sikkerheden. For eksempel er der krav om, at kørerne altid har styrthjelm på, når der køres, og der er også redningspersonel til stede under hele arrangementet.

Arrangementerne kommer til at foregå på Kystholmen i Hvidovre lørdag den 5. maj og lørdag den 18. august i tidsrummet 14-20. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

20_percent

playMød "verdens bedste bomvagt": Jensen har en særlig opgave i Lyngby Boldklub

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere