00:38

Video: Søren Bidstrup / Scanpix

Louise-drabet: Video har givet politiet 30 nye henvendelser

Selvom det er over et år siden, at Louise Borglit på brutal vis blev dræbt i Elverparken i Herlev får politiet nu nye henvendelser fra folk.

Efter politiet for to uger siden offentliggjorde overvågningsvideoen, du kan se ovenfor, af den mulige gerningsmand, har de nu fået 30 nye henvendelser. Det skriver Ekstra Bladet her til aften.

Videoen stammer fra en containerplads på Tornerosevej tæt på gerningsstedet i Elverparken.

Læs også Politiet frigiver ny video af mulig drabsmand i Louise-sagen

Politiet har tidligere oplyst, at de har brugt mange ressourcer i forsøget på at finde gerningsmanden. Alligevel er han fortsat på fri fod. Men overvågningsvideoen har altså kastet nye informationer til politiet af sig:

- Nogle omhandler forskellige omstændigheder, og der er også folk, der har henvendt sig med information om konkrete personer. Det er alt sammen, noget vi nu kigger på, siger efterforskningsleder Ole Nielsen til Ekstra Bladet.

Drabet på den dengang højgravide Louise Borglit fandt sted fredag aften den 4. november, da hun var ude at gå en tur i Elverparken med sin søsters hund. Her blev hun stukket - sandsynligvis med en større kniv - af en fortsat ukendt gerningsmand. Politiet har i et år efterforsket sagen hver dag, men de har haft usædvanlig få spor at gå efter.

Læs også Louise-drabet: Politi uden spor et år efter

Har du oplysninger i sagen, kan du henvende dig til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 114.