Foto: Scanpix

Louise-drabet: Gerningsvåben fortsat ikke fundet

Politiet har undersøgt hele 33 knive i mordsag fra Herlev - men uden held. Der udloves fortsat en stor dusør.

Trods mange ihærdige forsøg af både betjente og politihunde på land og i vandet, er det endnu ikke lykkedes politiet at finde det gerningsvåben, der den 4. november om aftenen blev brugt til at dræbe den 32-årige højgravide Louise Borglit i Elverparken i Herlev.

SAGEN KORT

32-årige Louise Borglit blev dræbt med knivstik i brystet, da hun 4. november 2016 kort efter klokken 19 gik en tur i Elverparken i Herlev med sin søsters golden retriever. Der er hørt to skrig i området, ligesom en mand er set løbende fra stedet.

Han beskrives som 28-30 år gammel, 180 cm høj, spinkelt bygget. Hans ansigt beskrives som smalt, men markeret. Manden var iført sort jakke med hætte, sorte bukser og mørke sko. Under hætten bar han en sort kasket. Efter mødet med vidnet løb manden tilbage i parken. 

Politiet er fortsat meget interesseret i at høre fra ham og eventuelle andre vidner. 

Det skriver BT lørdag.

- Vi er nu oppe på at have undersøgt 33 fundne knive i forsøget på at finde gerningsvåbnet. Knivene er kommet til at veje på flere forskellige måder. Nogle finder vi selv, blandt andet når der med dykkere er blevet undersøgt søer og vandløb, andre bliver der ringet til os om, men samlet set har vi været ude at sikre 33 knive, oplyser efterforskningslederen i sagen, politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi, til avisen.

Læs også Drab på Louise Borglit endnu uopklaret: Ingen af de fundne knive var den rigtige

84.000 kroner

Størstedelen af knivene er fundet af Herlev-borgere, men da ingen af dem har vist sig at være gerningsvåbnet, hører politiet fortsat meget gerne fra borgere, der har set noget.

Der er ifølge politiet tale om en forholdsvis kraftig kniv, men om den har været lille eller stor, har politiet ikke lagt sig fast på.

Der er udlovet en dusør på 84.000 kroner i sagen for oplysninger, der kan føre til, at gerningsmanden kan anholdes. 

Københavns Vestegns Politi kan kontakes på telefon 114.

Søndagsmagasinet satte sidste år fokus på drabet. Se eller gense det her: 

13:50 Luk video