Lottovinder giver konen millioner at "lege med": Vi mangler ikke noget

En mand fra København vidste ikke i flere uger, at kuponen han havde liggende i lommen, var seks millioner kroner værd.

En heldig københavner rendte i flere uger rundt med en vinderkupon fra Eurojackpot, der var 5.988.628 kr. værd.

Vinderen viste sig at være en mand i halvtredserne, der bor i Københavns Kommune. Manden havde glemt alt om sin kupon, da han nogle uger efter trækningen tilfældigvis fandt den i lommen, da han var på vej ud ad døren.

Han gav kuponen videre til sin søn, som blev bedt om at tjekke tallene.

- Jeg tror, jeg havde været væk i 15-20 minutter, da min søn ringede og var meget insisterende på, at jeg skulle komme hjem igen. Han var helt oppe at køre, så jeg var bange for, at der var ild i lejligheden, eller der var sket noget andet sindssygt, fortæller manden, der ønsker at være anonym, til Danske Spil.

Den heldige vinder fik selv syn for sagen, da han kom hjem - og den var god nok. Han var blevet seks millioner kroner rigere.

- Vi tjekkede igen og igen, og så jublede vi bare. Det var jo helt vildt. Det er yderst sjældent, at jeg køber en kupon, og jeg gjorde det egentlig bare for sjov. Jeg har aldrig rigtig troet på held, men på hårdt arbejde. Men nu er jeg da blevet lidt omvendt, siger han.

Betaler lån - konen får resten

Manden fortæller at han er vokset op i et andet europæisk land, men kom til Danmark for omkring 30 år siden, da han mødte en dansk kvinde – den samme kvinde, som han stadig er gift med i dag.

- Danmark har jo de smukkeste kvinder, og jeg var meget heldig at møde min kone. Vi slog os ned her i landet, da det er et godt sted at opfostre sine børn og i det hele taget et godt land at bo i – bortset lige fra vejret, siger han.

Parret har besluttet sig for at betale deres boliglån på omkring to millioner kroner ud. Derudover skal sønnen forkæles lidt. Og resten af pengene får konen lov til at bestemme over.

- Altså ikke for at lyde blærerøvsagtig. Men vi mangler ikke noget. Så dem har hun fået at lege med. Du ved, happy wife, happy life. Haha. Hun må selv bestemme, om hun investerer dem eller går ned i Chanel butikken. Men hun er en meget klog kvinde, så hun skal nok få brugt dem på en fornuftig måde.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik