Lotto-millionærs kone slap for skideballe.

Lørdag vandt han 13,3 millioner kroner i Lotto. Tirsdag købte han ny bil. Nu skal teenagebørnene have en lejlighed hver, og familien skal ud at rejse.

- Vi har to teenagebørn, der skal flytte hjemmefra inden så længe. Dem kunne vi godt tænke os at sende godt af sted med en lejlighed hver, fortæller den nybagte Lotto-millionær.
- Jeg sad og kiggede på computeren ved halv ellevetiden lørdag aften og kom på, at jeg kunne tjekke vores spil på danskespil.dk.
- Den nederste række så mærkelig ud. Den var highlightet og havde et lille flueben ud for sig, fortæller han og fortsætter:
- Jeg sagde til min kone: Jeg tror sgu, der er noget galt. Men det hun troede, var galt, var, at hun havde hævet 1.000 kroner over på vores dankort, griner han.
Misforståelsen blev udredet og parret, der er bosat i Storkøbenhavn, ringede til kundecentret hos Danske Spil. Herefter ventede en søvnløs nat for begge parter. - Det er så ufattelig mange penge. Det er stadig helt uvirkeligt, siger manden, der dog i går fik et mere håndfast udbytte af gevinsten. - Jeg har længe drømt om at få en ny bil, så den har jeg købt, fortæller han. - Det er en fantastisk følelse. Man får ligesom en anden behandling, når man har pengene og er parat til at handle med det samme. Den behandling kan manden forhåbentlig nyde godt af nogle gange endnu. Ud over lejlighederne til børnene har parret nemlig også andre planer med gevinsten. - Vi skal fejre det her, så på et tidspunkt skal vi også ud at rejse. Hele familien, siger han. - Det glæder min kone sig til. Hun er glad - også over, at hun slap for skideballen for det overtrukne dankort.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik