Lokket i tv-fælde: Pædofil frikendt

Tiltalt for forsøg på samleje med mindreårige blev frikendt, men dog dømt for blufærdighedskrænkelser.

En 33-årig mand kunne i går forlade retten i Hillerød som en fri mand, efter mere end fem måneders varetægtsfængsling i en sexsag.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

30. juni sidste år forsøgte et tv-hold med rullende kamera og Henrik Qvortrup i spidsen at foretage en civil anholdelse af manden på Hillerød Station. Her var han mødt op for at mødes med en 13-årig pige, som han havde chattet med gennem længere tid, blandt andet på chatsitet speek.dk

Stak af og blev meldt til politiet 

Den 13-årige pige viste sig dog at være en 34-årig journalist fra produktionsselskabet STV Productions, som står bag TV3’s programserie ”Børnelokkerne”. 

Den 33-årige stak af, hvorefter tv-selskabet meldte ham til politiet. Han blev i slutningen af juli anholdt og fængslet, blandt andet sigtet for forsøg på samleje med mindreårige. Manden, som er fra Hillerød, er tidligere dømt for sex med en 13-årig pige. 

Han blev i går frikendt for anklagerne om forsøg på samleje med mindreårige, men fundet skyldig i en lang række blufærdighedskrænkelser af mindreårige på nettet, som politiet fandt frem til på grund af tv-selskabets anmeldelse.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik