Frivillige finkæmmede hele Lyngby efter forsvundne Bent

En større antal frivillige ledte søndag efter en 81-årig mand fra Lyngby, som er sporløst forsvundet.

Opdatering: Den efterlyste er blevet fundet død af politiet. Efterlysningsbillederne af Bent er derfor blevet slettet fra denne artikel og andre artikler, hvor de indgik. Du kan læse mere om den seneste udvikling i den tragiske sag nedenfor:

Op mod 50 frivillige borgere finkæmmede søndag et større område i og omkring Lyngby efter 81-årige Bent, som er forsvundet på fjerde døgn.

Han forlod onsdag eftermiddag sit hjem på Vintappervej i Lyngby for at gøre et ærinde ved Ulrikkenborg Plads, men han kom aldrig hjem igen.

I kølvandet på Bents forsvinden har Nordsjællands Politi forgæves ledt efter ham med hunde og droner.

Lørdag fortsatte et større antal frivillige eftersøgningen – heriblandt lokale spejdere. Søndag var de igen ude og lede, og foreningen Missing People bistod med eftersøgningen.

Det lykkedes dog desværre ikke at finde Bent, oplyser Lars Jensen, indsatsleder hos Missing People, til TV 2 Lorry søndag aften.

Venter og ser, hvad politiet siger

Han fortæller, at det næste skridt bliver at kontakte Nordsjællands Politi mandag og oplyse dem om, hvilke områder der er blevet undersøgt. Hvad der derefter skal ske, må tiden vise.

- Vi skal i første omgang have koordineret med politiet og høre, hvad de siger, før vi kan gå videre, siger Lars Jensen. 

Signalement af Bent

  • Bent er cirka 165-170 centimeter høj.
  • Han iført rød/grå vatteret jakke, rød hue med øreklapper og cowboybukser.
  • Kontakt Nordsjællands Politi på 114, hvis du har set Bent.

 

Kilde: Nordsjællands Politi og Bents familie

Søndagens eftersøgning begyndte ved 10-tiden og sluttede sent ud på eftermiddagen.

Seks hundførere deltog med specialtrænede hunde. Dertil kommer de mange frivillige, hvoraf flere kender Bent personligt, mens andre havde hørt om hans forsvinden og bare gerne vil hjælpe med at finde ham, fortalte Lars Jensen tidligere på dagen.

- Der er også flere af de lokale købmænd, som har stillet mad og drikke til rådighed, sagde han.

Bents familie oplyste lørdag til TV 2 Lorry, at Bent ikke er dement, men at han har været træt og konfus på det seneste. De har en formodning om, at han kan være blevet forvirret og derfor er faret vild.

- Vi håber på det bedste, og at vi finder ham, så vi kan få noget afklaring, sagde den ene af Bents døtre til TV 2 Lorry.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik