Lokal om overflyvning: Jeg tror ikke på, at det løser det

For anden aften i træk skal et fly flyve ind over visitationszonen, men formanden for Nørrebro Lokaludvalg tvivler på, at det vil gøre en forskel.

Som en del af politiets indsats under bandekonflikten, bliver et fly søndag sat til at flyve ind over Nørrebro. Det skal være et et "taktisk værktøj" oplyste politiet søndag til Ritzau, men vil ellers ikke uddybe, hvordan flyet bliver brugt, og hvor længe det er i luften.

Men formanden for Nørrebro Lokaludvalg har ikke meget tiltro til, at det kommer til at gøre en forskel. 

- Jeg tror ikke på, at det løser det, siger Mogens Petersen, formand i Nørrebro Lokaludvalg og fortsætter:

- For os der bor på Nørrebro, der får vi nu en masse larm at høre på, og det virker også på en måde absurd, at vi skal til at have flyvemaskiner hængende over en bydel for at holde øje med, hvad der sker. 

Vil have hash legaliseret

Han synes, det er svært at se som almindeligt menneske, hvad flyet vil hjælpe. 

- Det er muligt, at politiet har nogle kameraer, der kan overvåge hele bydelen og på den måde forfølge dem, som skyder, også efter de har skudt, så de har det på billeder, men jeg har sævrt ved at se, at det kan løse noget problem, siger Mogens Petersen.   

Han mener i stedet, at der skal sættes ind et helt andet sted. 

- Jeg tror, at vi vil være meget interesserede i, at politikerne vil tage en seriøs debat om legaliseringen af hash, om ikke på landsplan så i hvert tilfælde som en prøveperiode i København, så vi på den måde kan få fjernet en stor del af det økonomiske grundlag for den bandekonflikt, som vi ser i øjeblikket. 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik