Løverne løb med sejren i Jyllands hovedstad

FC København sikrede sig alle tre point i dagens kamp på udebane mod AGF. Sejren kom i hus efter en sen scoring af Frederico Santander.

Et særdeles hullet græstæppe gav svære betingelser for begge hold, der ellers virkede til at have intentioner om at spille bolden rundt langs jorden.

Syv minutter før tid kunne en ellers anonym Federico Santander dog med god hjælp fra Daniel A. Pedersen let afgøre kampen.

En lang bold i dybden ramte Daniel A. Pedersen i hovedet. Federico Santander opfattede situationen hurtigt og kunne let gøre det til slutresultatet 0-1.

AGF-spillerne troede dog, de havde udlignet ved Martin Pusic dybt inde i overtiden, men dommeren annullerede målet for offside.

Kampen igennem var dog meget lige og begge hold kom frisk fra land i kampen, hvor både hjemmeholdets Tobias Sana og i særdeleshed gæsternes Viktor Fischer var nærgående indenfor de første fem minutter.

Tættest på et mål kom udeholdet efter et hjørnespark midtvejs i første halvleg. Carlos Zeca dukkede op bagest i feltet, men stolpen og Aleksandar Jovanovic' bryst i AGF-målet forhindrede en scoring.

Symbolsk for kampen skiftede FC København i pausen kreative Robert Skov ud, mens fysisk stærke Pieros Sotiriou kom ind.

Det ændrede dog ikke på, at begge hold fortsat havde svært ved at komme frem til chancer i anden halvleg. Efter klumpspil i AGF-feltet var Denis Vavro tæt på, men skuddet blev blokeret ti minutter inde i anden halvleg.

Bedst som de to hold formentlig havde indstillet sig på det ene point, fik kampen alligevel en vinder.

Resultatet betyder, at FCK sætter sig solidt på ligaens fjerdeplads - 11 point fra FC Nordsjælland på 3. pladsen og 15 point fra Brøndby på 1. pladsen.