Løkke inviterer til Sankt Hans i Marienborg Have

Igen i år inviterer statsminister Lars Løkke Rasmussen danskerne til Sankt Hans i Marienborg Have.

Sankt Hans venter lige om hjørnet, og i igen år har Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen valgt at videreføre hans tradition med at invitere danskerne til Sankt Hans-fest i Marienborg Have.

- Sankt Hans er efterhånden blevet en af de aftener på året, jeg ser allermest frem til. Det er simpelthen så stor en fornøjelse at se haven blive fyldt op af glade danskere, der hygger sig med deres nærmeste, siger Lars Løkke Rasmussen i en pressemeddelelse fra Statsministeriet.

Båltale og musik

Haven åbnes lørdag den 23. juni klokken 18.00. Statsministeren byder gæsterne velkommen klokken 19.00. Herefter vil der være tale af af professor og forsker Eske Willerslev og musik af Anne Dorte Michelsen.

Der vil være underholdning for både store og små. Spejderne fra KFUM, 3. Lyngby gruppe, vil lave pandekager over bål, kæmpepuslespil, labyrint, skumfiduser, balloner og meget mere. Lyngby-Taarbæk Brass Band vil også spille i løbet af aftenen.

Statsministeren holder båltalen kl. 21.00, inden han tænder bålet. Haven lukkes igen klokken 22.30.

- Jeg håber, at vejret bliver ved at være med os, og at vi igen i år bliver mange, der kan stå skulder ved skulder og se bålet lyse midsommerhimmelen op, siger Lars Løkke Rasmussen.

Bemærk, at der ikke vil være parkeringsmuligheder på og omkring Marienborg. Derfor opfordres gæster til at ankomme til Marienborg til fods, på cykel eller med kollektiv trafik.

Der vil være mulighed for at medbringe madkurv samt drikkevarer, men det er ikke tilladt at grille.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik