Løb med kronprinsen: Her er målstregen i Royal Run

Den 21. maj fører kronprins Frederik an, når startskuddet lyder til Royal Run.

Når kronprins Frederik markerer sin 50 års fødselsdag med folke- og løbefesten ”Royal Run” den 21. maj, får de mange løbeglade danskere en unik mulighed for at løbe på en lang række af de ikoniske og til daglig stærkt trafikerede gader i København.

Selvom ruten endnu ikke er offentliggjort, løfter arrangørerne af Royal Run nu lidt af sløret for, hvor kronprinsen og co. kommer til at løbe i København og på Frederiksberg, hvor man både kan deltage i et 10 kilometers løb og en One mile på stort set afspærrede og bilfrie veje.

Det store løb har startskud på Gammel Kongevej og efter en tur rundt i byen ender man ved målstregen på Frederiksberg Allé. Undervejs kommer man også forbi den normalt meget trafikerede H.C. Andersens Boulevard.

Sightseeing under løbet

Mens One mile-deltagerne udelukkende løber på Frederiksberg, venter der 10 kilometer-løberne en sightseeing rundt i hovedstaden forbi en lang række af byens seværdigheder, herunder bl.a. Christiansborg, Tivoli, Københavns Rådhus, Den Sorte Diamant og naturligvis Amalienborg Slot.

Hvis du gerne vil deltage i løbefesten, er det ikke for sent at tilmelde sig. Det gør du lige her.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik