Linse forlader Bryggen: Åbner bed & breakfast i ferieparadis

Linse Kessler har forladt Islands Brygge og åbnet sit helt eget Bed & Breakfast på Solkysten i Spanien.

Linse Kessler, der er kendt fra 'Familien på Bryggen', bor ikke længere på Islands Brygge i København. 

Den 51-årige tv-stjerne har nemlig åbnet et bed and breakfast i den spanske by Mijas på Costa del Sol ved navn 'Linses Bed & Breakfast'.

- Har vi ikke alle sammen på et eller andet tidspunkt i livet tænkt: "Hold kæft, hvor kunne jeg godt tænke mig at bo i et dejligt varmt land og måske arbejde?". Jeg har gjort det nu. Jeg har simpelthen taget springet og gjort det, siger Linse Kessler i en video, hun har slået op på Facebook.

Ungdomsdrøm

På sin hjemmeside fortæller Linse mere om, hvorfor hun har valgt at tage springet, og hvad det kommer til at betyde i forhold til hendes tilværelse hjemme i Danmark.

Hun fortæller, at hun har haft drømmen om at flytte til udlandet, siden hun var midt i tyverne. Men hendes afdøde mor, Ann Patricia 'Mopper' Christiansen, kunne ikke lide at flyve, hvilket holdt Linse fra at forlade Danmark og forfølge sin drøm.

Men efter at moren gik bort, har Linse Kessler i en alder af 51 år valgt at realisere sin store drøm.

Svært at forlade familien

- Mange vil nok tænke, hvordan jeg kan rejse fra min familie, og det har også været svært, men de kan hurtigt flyve herned og komme lige så tit, de vil, og heldigvis har vi jo Facetime, som vi bruger hver dag, skriver hun på sin hjemmeside.

Selvom Linse har forladt Islands Brygge til fordel for Spanien, oplyser hun, at det ikke er slut med programmet 'Familien fra Bryggen'.

- Vi holder lige nu en pause med 'Familien fra Bryggen', men vi kommer selvfølgelig igen med en helt ny sæson senere på året, skriver Linse Kessler.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik