Foto: TV 2 Lorry

Lige inden OL: Michael Maze indstiller karrieren

Bordtennisspiller Michael Maze havde håbet på at deltage i sit femte OL i Rio til sommer, men nu tvinger skader ham til at indstille karrieren.

Han drømte om flere kampe for Danmark, men fremover må Michael Maze nøjes med at stille op for sin lokale klub Roskilde Bordtennis. 

Den 34-årige bordtennisspiller har truffet beslutningen om at stoppe få måneder før OL i Rio.  Det er ikke med sin gode vilje, men skader tvinger ham til det, lyder det fra hovedpersonen selv.

- Jeg må nok erkende, at min fysik ikke kan holde til mine ambitioner. Jeg havde virkelig håbet, at jeg kunne have fået endnu et OL med, men jeg har måttet erkende, at min krop ikke kan holde til den træning, det kræver, siger Michael Maze til Ritzau.  

Det er blandt andet mange operationer, der ikke længere gør det muligt for bordtennisspilleren at træne på fuld kraft. Men selvom det ikke bliver til en femte OL-deltagelse, så lægger Michael Maze ikke bordtennisbattet på hylden. Han vil nemlig forsætte med at stille op for sin lokale klub Roskilde Bordtennis. 

 

Michael Maze indstiller karrieren med blandt andet disse resultater i bagagen:

- Guld ved EM i single 2009
- Bronze ved EM i single 2007
- Guld ved EM for hold 2005
- Bronze ved VM i single 2005
- Bronze ved OL i double i 2004 sammen med makkeren Finn Tugwell