Lidt for raske drenge: Stak af fra børnehaven

To små drenge blev vist ramt af en voldsom frihedstrang, da de valgte at forcere et halvanden meter højt hegn og på den måde smutte fra deres børnehave i Nordvest i København.

Livet uden for børnehavens mure har åbenbart været for fristende for to små drenge på henholdsvis tre og fire år.

I hvert fald tog de sidst på eftermiddagen i går flugten over en mur på 1,5 meter fra en børnehave i Københavns Nordvestkvarter, skriver Avisen.dk.

- Det er to små drenge, der klatrer over et hegn i en børnehave. Hegnet er intakt og cirka 1,5 meter højt, så de må være klatret over på en eller anden måde de to små udbryderkonger, siger vagtchef Michael Andersen til Avisen.dk.

Det var et andet barn, der så flugten og advarede pædagogerne, forklarer vagtchefen. Drengene er stukket af omkring klokken 15, og politiet bliver adviseret cirka 20 minutter senere.

- De bliver fundet 15.51 i Nørrebro Bycenter i Fona af en G4S-vagt, der undrer sig lidt over de to drenge, der er på indkøb, siger Michael Andersen.

På deres vej fra børnehaven, der ligger på Landsdommervej, har de to drenge krydset Lygten, der er en meget befærdet vej.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Skyderi i Brønshøj

Skyderi i nat – to mænd bragt på hospitalet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere