Lejere med delebil får ingen P-plads

I Horsehøj, som er en afdeling af Boligselskabet Sjælland, må nogle lejere parkere inde i bebyggelsen, mens andre lejere ikke må.

Det kræver nemlig en parkeringstilladelse, som kun bliver givet til de beboere, som ejer den bil, de kører i. Leaser man sin bil, eller har man delebil, får man ingen p-tilladelse.

Det har Hanne Lærke Sommer heller ikke fået, skriver Dagbladet Roskilde. Hun har fået stillet en bil til rådighed af sin datter, og selv om både hendes eget og datterens navn er på registreringsattesten, er også hun forvist til at parkere, hvor bilen ikke er under opsyn. Det er en helt urimelig forskelsbehandling, mener hun.

Hidtil har hun ikke haft held til at råbe afdelingsbestyrelsen op, og heller ikke fra boligselskabet er der hjælp at hente.

- Hvilke regler der skal gælde, er op til afdelingsmødet at beslutte. Det eneste, vi forholder os til, er, at alle bliver behandlet lige, og at man står som ejer af sin bil, er jo et objektivt kriterie. Det kan man synes er fornuftigt eller ej, men objektivt er det, siger boligselskabets kommunikationschef, Morten Lykkeberg.

Afdelingsbestyrelsen har ikke ønsket at kommentere p-reglerne.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Trafik

trafikulykke vejen

Antallet af trafikdræbte skal halveres: Det er meget ambitiøst, siger minister

s-tog

Ny køreplan for S-tog: Ballerup bliver den store vinder

hjort_paakoert.jpg

Lokal jæger oprørt: Måtte aflive påkørt hjort - bilist var forduftet

Kystbanetog

playForringelser på Kystbanen - nordsjællandske borgmestre frustreret

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere