Lakrids-gløgg, Te-gløgg, eller luksus gløgg: Se vinderen af DM i Gløgg

Passionerede gløggologer og glade amatører kæmpede i Torvehallerne i København om at blive årets, danske gløggbrygger 2016.

Et enigt dommerpanel, bestående af Magnus Kofoed, medejer af restaurant Kadeau, ophavsmanden til Løgismose, Christian Grønlykke samt Thomas Hegaard Hansen, vinder af DM i blindsmagning 2016, valgte at udnævne Noorbohandelen, som vinder af årets DM i Gløgg i Torvehallerne.

Ifølge fagjuryen, var det særligt gløggens indre varme, der gjorde, at Noorbohandlen løb med sejren. Man kan smage på vindergløggen i Noorbohandlens stade i Torvehallerne julen igennem.    

Gløggfortolkninger

I alt dystede 9 deltagere om at blive Danmarks bedste gløggbrygger. Blandt de mange forskellige gløggvarianter fandt man både traditionelle og utraditionelle gløgg. 

Blandt andre deltog Vaffelbageriet fra Tivoli med deres klassiske luksusgløgg, mens københavnske Tante T stillede op med en te-gløgg, og La Vecchia Enoteca fra Holte deltog med en kirsebær/lakridsgløgg. 

Gløgg fra Fyn vandt publikums julehjerter

Der var mødt mange gløggfans op på torvet for at smage på de forskellige gløgg-bud. En udvalgt skare af publikum udgjorde søndagens folkejury og havde til opgave at udnævne vinderen af publikumsprisen.

Den ærefulde titel som publikums favorit tilfaldt Rasmus Greve Christiansen, der til daglig er barchef i Odense. Hans gløgg var baseret på en essens af mørk rom og bl.a. krydret med chili.

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik