LA'er forlader partiet og smækker med døren

Det er Lillian Parker Kaule her, som efter længere tids uenighed med ledelsen i København nu forlader partiet. Først fik hun mundkurv på i sagen om en glasskulptur, som kommunen netop har opsat i Ørestad. Siden blev hun ikke inviteret med på partiets gruppemøder. Nu har Lillian Parker Kaule taget konsekvensen.

Lilian Parker Kaule har i længere været utilfredsmed forløbet omkring en glasskulptur, der blev opstillet i umiddelbar nærhed af, hvor partifælle Lars Bjerg Dueholm bor. Skulpturen har kostet Københavns kommune 1,25 million kroner. Lillian Parker Kaule kalder hendes eget partis ageren for pamper-politik.

"Han prioriterede helt forkert, da han gik til budgetforhandling og fik det her projekt gennemført for skatteborgernes penge,"siger Lillian Parker Kaule til TV2Lorry i dag.

Men selve skulpturen er ikke den eneste grund til at Lilian Parker Kaule forlader Liberal Alliances gruppe på Rådhuset i København. Hun er også utilfreds den måde, hele sagen blev håndteret. Hun forklarer, at hun på grund af uenighederne blandt andet fik besked på ikke at møde op til gruppemøderne i partiet. Hun følte til sidst ikke, hun havde andre muligheder, end at forlade partiet.

"Jeg er både lettet og rørt over de mange støttetilkendegivelser, jeg har fået ," siger Lillian Parker Kaule til TV2Lorry i dag.

Det var i dag ikke muligt, at få en kommentar fra Lars Berg Dueholm.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Ole Bjørstorp

Vraget borgmester truede med at forlade S - nu skifter han mening

Stormflod (1)

Ny rapport om kæmpe ø-projekt får lunken modtagelse: "Det er simpelthen dødens pølse"

Enhedslistens erhvervsordfører Victoria Velasquez

Enhedslisten vil give gavekort til millioner af danskere

vote-hilleroed.jpg

Magten kan skifte ved kommunalvalget i Hillerød - nu vil V og S vise deres forskelligheder

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere