Tog rammer gravemaskine: Flere kørt til hospitalet

Kystbanetoget har tirsdag morgen ramt et arbejdskøretøj. Uheldet vil give store forsinkelser resten af dagen.

Kystbanetoget lavede tirsdag morgen en meget hård opbremning ved Klampenborg. Den hårde opbremsning skyldes ifølge DSB's pressevagt, at toget har ramt et arbejdskøretøj. Den første melding fra DSB lød på, at det var en traktor, men et foto fra stedet viser, at det er en gravemaskine.

Ved du noget?

Er du på stedet? Har du billeder? Ved du noget?
Kontakt TV 2 Lorry på magr@tv2lorry.dk

Toget er ifølge pressevagten så beskadiget, at toget ikke kan køre videre. Første melding fra DSB lød på, at der ikke var sket nogen personskade.

Men klokken 09.45 oplyser DSB's pressevagt, at der er flere lettere tilskadekommende.

Da episoden skete, sad der nemlig en mand i gravkoen. Han har vredet rundt på foden og en syv passagerer er bragt til hospitalet for at blive undersøgt for piskesmæld eller chok. 

Artiklen fortsætter under fotoet

 
 
Foto: Privatfoto

Pressevagten oplyser endvidere, at hvis passagerer, der har været ombord på toget har brug for krisehjælp efter hændelsen, kan de ringe til kundecentret på 70 13 14 15 og blive stillet gennem til en psykolog. 

Ifølge DSB's pressevagt kører togene ikke gennem stationen, og derfor er der nu indsat togbusser på strækningen mellem Klampenborg Station og Skodsborg Station, så man må forvente en del ekstra rejsetid.

DSB oplyser, at de ikke forventer, at køre på strækningen indtil klokken 20.00 tirsdag aften. Men DSB opfordrer alle rejsende til at holde sig løbende opdateret på rejseplan.dk samt dsb.dk, da det kan trække ud. 

På dsb.dk oplyser man endvidere, at Nivå-togene er aflyst, mens Helsingør-togene standser ved alle stationer.

Der har siddet omkring 600 passagerer i det tog, som påkørte arbejdskøretøjet. De er nu hjulpet væk fra toget og over i togbusser.

Opdateres løbende...

Fotoet her er fra Skodsborg Station, hvor passagererne venter på togbusser.
Fotoet her er fra Skodsborg Station, hvor passagererne venter på togbusser.
Foto: Privatfoto

 

 

 

 

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik