Kvinder krænket af blottere i park i Roskilde

Politiet hører gerne fra borgere, der har bemærket to blottere i en park i Roskilde, eller har oplysninger om mændenes identitet.

To kvinder har i den forgangne uges tid fået slem forskrækkelse i Ringparken i Roskilde.

Ifølge politiet er kvinderne blevet blufærdighedskræket af en blotter. 

Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, oplyser til TV 2 Lorry, at der er tale om to separate sager med to forskellige mænd, der hver især har blottet deres underliv.  

Politikredsen beder nu borgere om hjælp, hvis de har bemærket de to mænd, eller har oplysninger om mændenes identitet.

- Det er jo ikke lige årstiden for den type sager. Det plejer at være et sommerfænomen i kystnære områder. Så det er lidt overraskende med to sager på en uge, og vi vil gerne finde de to mænd, siger Martin Bjerregaard.

Kraftig mand onanerede foran 19-årig

Den seneste hændelse fandt sted i går mandag eftermiddag, da en 19-årig kvinde fra Roskilde klokken 16.33 anmeldte, at hun i Ringparken havde bemærket en mand stå bag en busk, hvor han formentlig foretog onani-bevægelser, fremgår det af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport.  

Det var her på Eriksvej ved Ringparken, at en 19-årige kvinde mandag eftermiddag blev krænket af en blotter
Det var her på Eriksvej ved Ringparken, at en 19-årige kvinde mandag eftermiddag blev krænket af en blotter
Foto: Google maps - Street View

Politiet kørte til parken med en hundepatrulje og foretog en eftersøgning, men det lykkedes ikke at finde manden.

Den 19-årige kvinde har beskrevet blotteren som dansk, 60-70 år, kraftig af bygning og med gråligt, mellemlangt hår. Han var iført løstsiddende jakke, mørk bluse og mørke løse jeans.

Muskuløs blotter forskrækkede kondiløber

Mandag i sidste uge modtog politiet også en anmeldelse om en blotter i Ringparken.

Anmelderen var en 34-årig kvindelig kondiløber, som omkring klokken 17.45 var løbet i den vestlige del af parken, da en mand pludselig kom frem fra en busk og stillede sig ved kanten af stien med bukserne nede og underlivet blottet.

Ifølge politiets døgnrapport rørte manden ved sig selv i skridtet, da kvinden løb forbi. Hun blev forskrækket, men fortsatte sit løb, så hun så ikke, hvor manden efterfølgende forsvandt hen. En hundepatrulje blev sendt til parken, men fandt ikke manden.

En kvindelig kondiløber løb ind i en blotter i den vestlige del af Ringparken. Manden stod ved kanden af en sti og rørte sig selv i skridtet.
En kvindelig kondiløber løb ind i en blotter i den vestlige del af Ringparken. Manden stod ved kanden af en sti og rørte sig selv i skridtet.
Foto: Google maps - Street View

Kvinde har beskrevet manden som værende nordeuropæisk af udseende, 25-35 år og 190 centimeter høj. Hans kropsbygning var almindelig, hudfarven hvid og hans hår var kort og brunt. Han var muskuløs og havde kraftige lår. Han desuden iført en sort hættetrøje og mørke joggingbukser.

Ikke et område kendt for blottere

På trods af to blotter-hændelser inden for ganske kort tid er Ringparken ikke et område, der umiddelbart er kendt for at tiltrække blottere, fortæller Martin Bjerregaard.

- Risikoen for at møde en blotter der er ikke større end andre steder, siger han.

Foto inde fra Ringparken i Roskilde.
Foto inde fra Ringparken i Roskilde.
Foto: Google maps - Street View

Han fortæller, at politiet tager sagerne alvorligt, og at det er nemmere for politiet at fange en blotter, når de forurettede skynder sig at anmelde det til politiet. På den måde kan politiet hurtigt sende en patrulje afsted.

- Er det en førstegangsforbryder skal helst tages på fersk gerning, fordi vi ikke har ham i vores forbryderalbum, forklarer Martin Bjerregaard.

Han roser de to kvinder for hurtigt at kontakte politiet.

- Vores hunde er gode til at snuse sig frem til folk, hvis vi når hurtigt frem til stedet. Men desværre lykkedes det dem ikke at finde de to mænd i de her sager, siger han.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik