Kvinder demonstrerer mod menneskehandel

200 kvinder deltog lørdag i demonstration mod menneskehandel.

Omkring 200 kvinder iført sorte trøjer, rødt tape for munden og skilte med teksten 'Not for Sale' gik lørdag ved middagstid gennem indre København.

Det skete for at skabe opmærksomhed omkring menneskehandel i Danmark og Europa.

Kvindernes påklædning skulle signalere, at de kvinder, der er ofre for menneskehandel, er ejet af bagmænd - at kvinderne ingen stemme eller rettigheder har.

- Vi ønsker at vise, at vi har taget stilling til menneskehandel, og at vi ikke bare vil se til, mens flere og flere mennesker bliver solgt over hele verden og i Danmark. Samtidigt siger vi til ofrene for menneskehandel, at vi lytter, og vi ser dem, og de er ikke alene, siger Katherine Hansen, der er præst i Hillsong Church Copenhagen og medarrangør af 'Walk for Freedom', som arrangementet hed.

Det er organisationen The A21 Campaign og Hillsong Church Copenhagen, som står bag arrangementet.

- Vi vil gerne vil være en stemme for dem, som ingen stemme har, siger Hannah Bretherton Hjorth, som er en af de kvinder, der deltog i demonstrationen.

Kvindedemonstration i København sker som optakt til EU`s officielle anti-trafficking dag i morgen, søndag.

Ifølge Center for Menneskehandel er i alt 417 personer fra 2007 til 2014 identificeret som ofre for menneskehandel i Danmark.

Det vurderes, at der i dag er over 27 millioner ofre for menneskehandel, hvilket er mere end på noget andet tidspunkt i historien.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik