Foto: TV 2 Lorry

Kvindebedårer fængslet

Om han bliver savnet er ikke til at vide. Klaus Aarsholm er dømt et års fængsel for at føre flere kvinder bag lyset.

Det kan også være, at kvinder der netdater, ånder lettet op nu. Der er ikke risiko for at komme i nærkontakt på den berygtede kvindebedårer Klaus Aarsholm.

Netcasanovaen, der ifølge Dagbladet Roskilde har charmeret utallige kvinder blot for senere at stjæle deres værdier fra dem, er nemlig ved Retten i Roskilde blevet idømt et års fængsel for tyveri og bedrageri.

Denne seneste dom fik den 55-årige Klaus Aarsholm for at have ført tre kvinder bag lyset i henholdsvis Roskilde, Værløse og Lyngby. Dem bestjal han for op til 150.000 kroner.

Desuden blev han dømt for at have narret en guldkæde fra en beboer på det plejehjem i Søborg, hvor hans mor boede. Her fik han en 83-årig til at udlevere en kostbarguldkæde under påskud af, at han var guldsmed og kunne pudse kæden for hende. Det skriver Dagbladet Roskilde.

Klaus Aarsholm blev anholdt i slutningen af oktober i Søborg. Da var han efterlyst af Midt- og Vestsjællands Politi, og han blev kørt til Roskilde, hvor han i retten i første omgang blev varetægtsfængslet. Nu har han fået dommen, som lød på et års ubetinget fængsel.