En 55-årig kvinde blev fundet bevidstløs i vandet i sommerhusområdet Vejby Strand i Nordsjælland. Foto: Jan Jørgensen - Ritzau Scanpix

Bevidstløs kvinde reddet op af vandet ved badestrand og hastet på hospitalet

En 55-årig blev fundet bevidstløs i vandet ved Vejby Strand nær Tisvildeleje. Hun er reddet i land og hastet på hospitalet i Hillerød.

En 55-årige kvinde er blevet kørt med ambulance til Hillerød Hospital, efter hun blev fundet liggende i vandet ved Vejby Strand.

Kvinden var ikke ved bevidsthed, da hun blev kørt på hospitalet, men trak vejret og havde puls, oplyser Nordsjællands Politi.

- Klokken 15.49 får vi en anmeldelse om en bevidstløs kvinde fundet i vandet. Vi kører derop og kan konstatere, at en 55-årig kvinde er reddet op af vandet og kørt på hospitalet i Hillerød.

- Kvinden var ikke ved bevidsthed, men der var vejrtrækning og puls. Mere ved vi ikke lige nu, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, David Borchersen, til TV 2 Lorry.

TV 2 Lorry har forsøgt at skaffe sig flere oplysninger om kvindens tilstand, men det har ved redaktionens lukketid ikke været muligt.