44-årig kvinde slipper nådigt fra busulykke på udskældt vej

Kommunen vil igen kigge på sikkerheden på udskældt strækning efter busulykke i København.

En 44-årig kvinde blev mandag eftermiddag påkørt af en bus på Fredensgade i København. Kvinden er tirsdag morgen fortsat indlagt til observation på Rigshospitalet, men er sluppet fra uheldet med mindre skader og en hjernerystelse. 

Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

- Man formoder, at hun er løbet ud på vejen efter en bus uden at have orienteret sig, og så er hun så at sige blevet ramt af den næste bus, siger vagtchef hos Københavns Politi Henrik Stormer til TV 2 Lorry og tilføjer:

- Hun er sluppet nådigt. Det må man sige.   

Københavns Politi fik anmeldelsen klokken 15.01.

Strækningen på Fredensgade og Tagensvej er tidligere blevet ramt af alvorlige ulykker. 

I begyndelsen af 2015 blev der anlagt særlige busbaner på midten af vejen, og siden mistede en 65-årig mand livet på netop Fredensgade efter at være blevet ramt af en bus.

Se vores indslag om den farlige strækning fra maj 2015.

- Det er livsfarligt, og det er rigtig grimt for chaufførerne at køre herinde, sagde Karsten Kabell, der er skadesansvarlig for busselskabet De Blaa Omnibusser, i maj 2015 til TV 2 Lorry.

Sikkerheden på strækningen er blevet stærkt kritiseret på grund af andre personpåkørsler, og Københavns Kommune vil nu - igen - undersøge sikkerheden på strækningen. 

- Enhver ulykke er en for meget, og når der sker en ulykke i dag, skal vi selvfølgelig igen se på, om der er noget, vi kunne have gjort anderledes, siger Søren Troels Berg, der er fagkoordinator for trafiksikkerhed ved Københavns Kommune, til TV 2 Lorry. 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik