Kvinde med rollator udsat for kynisk tricktyveri

Politiet søger vidner i sag, hvor 67-årig fik stjålet et kontantbeløb af to udlændinge ved et butikscenter.

Politiet beder offentligheden om hjælp i en sag om en 67-årig kvinde, som mandag eftermiddag blev udsat for et tricktyveri i Solrød Center begået af to udenlandske personer.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport havde den 67-årige kvinde været i Solrød Aktivitetscenter, hvor hun havde fået hjælp af personalet til at gå i banken og hæve penge.

Herefter sad kvinden foran aktivitetscentret på sin rollator og røg en cigaret, da to udenlandske personer, en mand og en kvinde, henvendte sig til den 67-årige.

Spurgte om vej til tandlægen

Manden holdt sig til kinden, og kvinden spurgte på gebrokkent engelsk den 67-årige om vejen til en tandlæge.

Mens den 67-årige forklarede dem vejen til en tandlæge, tog den udenlandske kvinde en bæltetaske fra rollatoren, hvorefter de to udlændinge løb fra stedet.

I bæltetasken lå 1500 kroner, som kvinden netop havde hævet.

De to tricktyve beskrives som: 

A: Mand, 30-39 år, 160-165 centimeter høj, almindelig kropsbygning, havde kort, brunt hår og talte engelsk. Han var iført mørke bukser og en ensfarvet, mørk sweatshirt.

 

B: Kvinde, 30-39 år, 160-165 centimeter høj, almindelig kropsbygning, havde kort, brunt hår og talte engelsk. Hun var iført en sort, langærmet t-shirt og bar sorte, lange bukser.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi 

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer borgere, som har bemærket de to beskrevne udlændinge i Solrød Centret eller i området omkring, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, til at kontakte politiet på telefonummer 114.

Tidspunktet for kvindens anmeldelse af tyveriet var klokken 13.39.

Især oplysninger om et køretøj, som de to tricktyve eventuelt kan have benyttet, har interesse for politiet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik