Kvinde kørt ihjel af førerløs bil

Det er et dybt tragisk og helt spektakulært uheld, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver i Midt- og Vestsjællands Politi.

En 56-årig kvinde mistede her til morgen livet i Roskilde, da hun var ude at lufte hund. Kvinden blev ramt af en førerløs bil.

Et par havde parkeret bilen uden for en børnehave på Præstemarken i Roskilde, hvor de havde et ærinde. Men bilen begyndte at trille ned af vejen.

Bilen ramte den 56-årige kvinde og blev herefter standset af en lygtepæl i krydset med Tjernevej. Lygtepælens elledninger faldt ned ved påkørslen.

Da politiet ankom til ulykken fandt de den hårdt kvæstede kvinde klemt fast mellem bil og lygtepæl. Hun blev hurtigt bragt til skadestuen, hvor en læge måtte erklære hende død af de svære kvæstelser, påkørslen have pådraget hende.

Kvinden har ifølge Midt- og Vestsjællands Politi formentlig ikke set bilen komme.

- En trillende bil siger ikke en lyd, og samtidig kørte der en larmende bus på vejen ved ulykkesstedet. Måske har hun orienteret sig i krydset eller set ned på hunden i det øjeblik, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiets bilinspektører har været på stedet og undersøgt bilen. De har fastslået, at bilen kom trillende med 30 kilometer i timen, da den ramte kvinden. De mener umiddelbart, at bilens håndbremse har været trukket, men de skal nu se nærmere på, om den har været trukket tilstrækkeligt, og om der eventuelt er fejl på bilens bremsesystem.

- Når vi har teknikernes beregninger, så skal vi se på, om der er nogen, vi kan drage til ansvar for ulykken, eller om der er tale om uheld på uheld, siger Martin Bjerregaard,

Han tilføjer, at parret der havde parkeret bilen, er dybt rystede og meget berørte af ulykken.

Den 56-årige kvindes pårørende er underrettet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik