Kvinde indlagt med hug fra samuraisværd

Politiet har anholdt en kvinde og en mand efter et blodigt slagsmål mellem de to i en lejlighed i København.

Københavns Politi måtte søndag morgen rykke ud til en lejlighed på Islevhusvej i Brønshøj i København, der er fuldstændig oversmurt med blod efter et voldsomt slagsmål mellem en mand og en kvinde.
Kvinden er indlagt på sygehus, hvor hun søndag var på operationsbordet, fordi hun var blevet hugget flere steder på kroppen med et samuraisværd. Hun er dog uden for livsfare.
Både manden og kvinden er anholdt. Manden fremstilles i grundlovsforhør søndag i Københavns Dommervagt med krav om varetægtsfængsling, mens kvinden fremstilles in absentia.
- Vi har valgt at anholde dem begge, fordi vi endnu ikke har fuldstændigt overblik over, hvem der er gerningsmand, og hvem der er forurettet. Det eneste vi ved er, at kvinden er kommet værst til skade, siger den centrale vagtleder Gunnar Nørager.
Manden har været en tur på hospitalet, men har kun fået overfladiske sår. Derfor regner politiet med at kunne afhøre ham om, hvad det var, der skete i lejligheden.
Politiet blev alarmeret ved 5.30-tiden søndag morgen, da opskræmte naboer ringede, fordi kvinden på det tidspunkt truede med at springe ud af vinduet.
Vidner har fortalt, at kvinden og manden skændtes omkring 20 minutter, og at manden på et tidspunkt stod nøgen på gaden, mens kvinden sad i et vindue på 1. sal og truede med at hoppe ud.
Politiet arbejder på at finde ud af, hvad der er foregået i lejligheden mellem manden, der er 24 år, og kvinden på 28 år.
Foreløbig mener politiet, at der er tale om en kvinde, der er blevet "samlet op" af manden og taget med hjem til hans lejlighed.
- Vi har mange idéer om, hvad der er sket, men vi vil ikke fortælle mere, før vi har hørt både mandens og kvindens forklaringer og haft lejlighed til at sammenholde forklaringerne med de spor, vi har fundet, siger Gunnar Nørager.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik