Kvinde i koma efter knivstik - kæreste fængslet

En 46-årig kvinde er i livsfare, efter at hun er blevet overfaldet af sin kæreste i København.

Opdateret klokken 16.55...

En 46-årig kvinde svævede fredag mellem liv og død efter et knivoverfald i Sydhavnen i København. Fredag eftermiddag lyder meldingen, at kvinden er uden for livsfare.

- Hun er hårdt medtaget, men hun skulle være uden for livsfare. Hun er stadigvæk i kunstig koma. Det er en meget voldsom episode, hun har været igennem, siger central efterforskningsleder ved Københavns Politi Gunnar Nørager til Ritzau.

Politiet har anholdt kvindens 61-årige kæreste for drabsforsøg.

Kvinden er blevet stukket med kniv. Hun er desuden blevet udsat for forskellige former for vold - blandt andet er hun blevet slået med et stumpt redskab.

- Hun har fået flere læsioner, og ifølge lægen er der tale om knivstik. Vi er til stede på gerningsstedet, og vi har fundet både knive og andre ting, der kan gøre skade, sagde Gunnar Nørager tidligere fredag til TV 2 Lorry.

Politiet er løbende i kontakt med det hospital, hvor kvinden er indlagt.

Manden er fredag blevet fremstillet i grundlovsforhør. En dommer har efterfølgende valgt at varetægtsfængsle ham i fire uger.

Politiet fik en anmeldelse om overfaldet få minutter efter klokken 6 fredag morgen.

Motivet til det voldsomme overfald er endnu ukendt, men efterforskere arbejder fredag på at finde ud af, hvad der skete i den lejlighed i Sydhavnen, hvor overfaldet skete.

Politiet har endnu ikke haft mulighed for at tale med den sårede kvinde på grund af hendes tilstand.

- Jeg tror ikke, at vi vil kunne tale med hende før om nogle dage, lyder det fra efterforskningslederen fredag eftermiddag til Ritzau.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik