00:25

Her bliver to af de anholdte mænd ført væk fra huset ved Vinderød Enghavevej.

Kvinde fundet dræbt i hus - forbindes med død mand i skov

27-årig kvinde fundet dræbt i hus i Vinderød. Politiet er ikke i tvivl om, at drabet er forbundet til 'mistænkeligt dødsfald' i skov.

En yngre kvinde er onsdag aften fundet dræbt i et hus på Vinderød Enghavevej ved Frederiksværk. Drabet forbindes med et 'mistænkeligt dødsfald' i Vinderød skov onsdag eftermiddag, oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

- Vi har en død kvinde inde i huset. Hun er blevet slået ihjel. Vi forbinder de to hændelser, siger efterforskningsleder Henrik Gunst til TV 2 Lorry. 

Læs også: Mand fundet død i nordsjællandsk skov - flere anholdt

Han oplyser, at kvinden er 27 år og altså jævnaldrende med den mand, der onsdag eftermiddag blev fundet død i Vinderød skov. Både manden og kvinden kommer fra Eritrea, skriver TV 2. 

Efterforskningslederen kan endnu ikke med sikkerhed sige, hvordan de to dødsfald hænger sammen, men han er ikke i tvivl om, at de er forbundet. 

Det skyldes blandt andet, at gerningsstederne er tæt på hinanden, og de afdøde er af samme nationalitet. 

- Måske handler det om ulykkelig kærlighed, men vi ved det ikke med sikkerhed endnu. Vi skal finde ud af, hvad der er sket inde i det hus, siger Henrik Gunst til TV 2 Lorry. 

Politiet har været på flere adresser i Vinderød efter fundet af den døde mand, hvilket ledte dem til liget af kvinden.

Nordsjællands Politi har onsdag aften anholdt i alt 11 personer i forbindelse med to dødsfald. Otte af de anholdte befandt sig i huset ved Vinderød Enghavevej. 

De otte personer i huset er primært anholdt, så politiet kan få en forklaring fra dem. De er altså ikke nødvendigvis mistænkt for en forbrydelse.