Kvinde fra Rødovre fængslet for at have pumpgun

En 41-årig kvinde, der blev anholdt ved stor politiaktion mandag, er blevet fængslet for at have våben hjemme.

En 41-årig kvinde fra Rødovre er tirsdag blevet varetægtsfængslet for at opbevare en skarpladt pumpgun og noget ammunition i sit hjem.

Hun blev anholdt mandag under en stor politiaktion i forbindelse med efterforskningen af det tredobbelte drab på Frederiksberg i november sidste år.

Kvindens sag har imidlertid ikke noget med drabssagen at gøre, siger anklager Henrik Uhl Pedersen, Københavns Vestegns Politi.

Også kvindens søn og datter blev anholdt ved politiaktionen, men de blev sat på fri fod efter at være blevet afhørt af politiet.

Ved politiaktionen ransagede politiet 36 steder, der har relation til 12 personer. Seks personer, som politiet kæder sammen med drabet, blev anholdt.

Disse seks har politiet sigtet for drab og til dels medvirken til drab i november sidste år, hvor tre unge blev skudt, mens de sov i en lejlighed. De seks er i et grundlovsforhør tirsdag blevet krævet varetægtsfængslet.

Yderligere seks personer blev anholdt under politiaktionen og sigtet, efter at der er fundet våben hos dem. Den 41-årige kvinde er sigtet for at opbevare våben under særligt skærpede omstændigheder.

Ud over den skarpladte pumpgun havde hun 100 stykker kaliber 7,65-ammunition, samt en magasin til en pistol.

- Kvinden har erkendt de faktiske forhold, men hun erkender ikke, at der skulle være tale om skærpede omstændigheder, siger Henrik Uhl Pedersen.

Da kvinden tirsdag var i grundlovsforhør i Retten i Glostrup blev det aftalt, at hendes sag skal for retten allerede 2. maj.

- Vi har berammet et retsmøde, så hun ikke skal sidde varetægtsfængslet så længe, inden hun kan få sin dom, siger Henrik Uhl Pedersen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik