Kvinde fløjet til Rigshospitalet efter skænderi med mand

En kvinde i halvtredserne har været udsat for vold, så hun var nødt til at blive fløjet til hospitalet.

En 59-årig kvinde fra Helsingør er tidligere fredag formiddag blevet fløjet i helikopter til Rigshospitalet efter at hendes 53-årige mand ifølge politiet overfaldt hende.

Nordsjællands Politi oplyser til Ritzau, at man efterforsker sagen som et drabsforsøg.

- Hun er blevet udsat for vold i sådan en grad, at hun var nødt til at blive fløjet til behandling på Rigshospitalet, sagde Henriette Døssing, der er presseansvarlig hos Nordsjællands Politi, tidligere fredag.

Kvinden er uden for livsfare, oplyser Henrik Gunst, der er politikommissær ved Nordsjællands Politi senere.

Anholdt blev iført beskyttelsesdragt

Der blev slået alarm til politiet omkring klokken 10 fredag formiddag, hvorefter politiet tog ud til en adresse i Helsingør på Lundegade.

Vidner fortæller til Frederiksborg Amts Avis, at tre politipatruljer, to ambulancer og en lægeambulance arbejder på stedet. Også en låsesmed blev tilkaldt i forbindelse med sagen.

En mand blev ført ud af lejligheden i hvid beskyttelsesdragt for at sikre eventuelle spor. Han blev bragt ind på bagsædet af en patruljevogn til afhøring.

Muligvis slået med en hammer

Den 53-årige mand blev anholdt umiddelbart efter hændelsen, og politiet kan ikke oplyse mere om motivet eller gerningsvåbnet. Henriette Døssing fortæller, at det var en tredjepart, der slog alarm til politiet.

Ifølge Ekstra Bladet blev kvinden slået i hovedet med en hammer.

Ekstra Bladet erfarer, at hændelsen er sket i forbindelse med en fogedforretning, hvor fogeden skulle sætte parret ud af deres lejlighed.

- De fik kort tid til at pakke det vigtigste, og mens fogeden afventede udenfor, skete drabsforsøget, skriver Ekstra Bladet.

Der er planlagt grundlovsforhør af den 53-årige lørdag i Retten i Lyngby.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik