Kvinde fik hovedet i klemme mellem bil og træ

En ældre kvinde slap med skrammer efter en ualmindelig uheldig bilstøvsugning i Helsinge.

Det kan gå grueligt galt, når man vil støvsuge bilen i weekenden. Det kan 75-årig kvinde fra Helsinge skrive under på, efter hun lørdag fik hovedet uhjælpeligt i klemme mellem sin bildør og et træ.

Klik her for at se flere billedet fra Local Eyes

Da uheldet skete, lå kvinden delvist nede på jorden i forbindelse med støvsugning. Pludseligt begyndte bilen at rulle baglæns nedad indkørslen, fordi håndbremsen ikke var trukket.

Bilens rulletur stoppede, da den ene dør ramte et birketræ i kvindens indkørsel. Det efterlod dog den uheldige kvindes hoved fastklemt mellem bildøren og birketræet.

Kvinden råbte op, og en tililende genbo fik hurtigt trukket bilens håndbremse. Genboen ringede desuden til 112.

- Jeg kunne intet gøre udover at tale med hende og berolige hende med, at hjælpen var på vej. Træet er en smule skævt, og den øverste del af døren kilede sig fast i træet, så bilen hang fast, og samtidig gav en lille smule plads til hendes hoved. Det var virkelig uhyggeligt at se på, siger genboen til Local Eyes.

Falcks brandkøretøjer fra Helsinge ankom kort efter uheldet til stedet, sammen med en ambulance og en akutlæge.

- Der blev sendt to køretøjer afsted klokken 14.35, fordi en kvinde sad fastklemt mellem et træ og en bil, siger pressemedarbejder Ann Lübbers fra Falck til TV 2 Lorry.

Først fik brandfolkene sikret bilen, så den ikke kunne rulle yderligere, hvorefter arbejdet med at få kvinden fri gik i gang. Brandfolkene måtte benytte luftpuder til at presse bilen sidelæns og derved få den fastklemte kvinde frigjort, oplyser Local Eyes.

Kvinden blev bragt ind i ambulancen, hvor hun blev behandlet af en paramediciner og akutlægen, mens brandfolkene fik kvindens bil kørt op i hendes garage.

Lægen kunne dog hurtigt køre fra stedet igen, da kvinden slap fra uheldet med enkelte hudafskrabninger og få, mindre skader i hovedet.

- Der var lige netop plads til hendes hoved i det skrå træ. Jeg tør slet ikke tænke, hvad der ellers ville være sket, hvis træet ikke lige netop havde fået kilet bilen fast der, siger genboen til den uheldige kvinde til Local Eyes.

Kvinden blev efter uheldet kørt til tjek på Hillerød Hospital.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik