Kvinde bliver millionær: "Jeg troede, det var en reklame"

En kvinde fra Nordsjælland vinder 6.572.627 kroner i Lotto.

Weekenden var noget ganske særligt for en kvinde i 40'erne fra Nordsjælland. Hun blev nemlig den heldige vinder af 6.572.627 kroner. Men hun var nær gået glip af den gode nyhed. Ved første øjekast troede hun nemlig, at den glædelige nyhed var en reklame. 

- Det er faktisk lidt pinligt, men jeg troede bare, det var en reklame for næste uges trækning. Jeg tænkte simpelthen, at så heldig kan man ikke være. Så jeg slog det faktisk ud af hovedet et par dage. Men der var alligevel et eller andet, der var mærkeligt. Og så gik jeg ind og tjekkede tallene, siger hun i en pressemeddelelse fra Danske Spil. 

Kvinden har holdt gevinsten helt hemmelig, da hendes liv lige nu er en smule kompliceret, men nyheden varmer, fortæller hun. 

quote Men om aftenen, når jeg har lagt mig i min seng, så ligger jeg og smiler for mig selv. 

Lotto-vinder

- Man gør jo alle de ting, man plejer. Så i løbet af dagen suser man rundt og har travlt. Men om aftenen, når jeg har lagt mig i min seng, så ligger jeg og smiler for mig selv. 

Den nyslåede millionær vil bruge nogle af pengene til at finde et nyt sted at bo og i det hele taget starte på en frisk. Men hun deler også ud til familien. 

- Det er fantastisk at få nogle helt nye muligheder i livet. Jeg har tænkt mig, at jeg vil give det maksimale beløb, man kan forære væk skattefrit til mine søstre, min mor – og selvfølgelig mine døtre, der også skal have et kørekort og rigtig gode julegaver. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik