Kvinde angrebet med strømpistol på vej hjem

En kvinde blev væltet af cyklen, lammet med strømpistol og sprayet med peberspray, da hun var på vej hjem fra arbejde. Gerningsmand er på fri fod.

En 53-årig kvinde blev torsdag eftermiddag ved 17-tiden udsat for et groft overfald på en offentlig sti i Hørsholm, da hun var på hjem fra arbejde.

Kvinden var netop kommet med toget fra København, da hun satte sig op på cyklen og kørte afsted på Lærkestien, der løber langs banelegemet syd for Kokkedal Station.

Her blev den 53-årige overfaldet af en mand, som først væltede hende af cyklen. Overfaldsmanden tog herefter en strømpistol frem og ramte kvindens krop to gange, hvoraf den ene var midt på brystkassen.

Under overfaldet blev kvinden også sprayet med peberspray, før det lykkedes hende at slippe væk fra gerningsmanden

Politiet leder efter manden

Hos Nordsjællands Politi tager man det grove overfald meget alvorligt, og politikommissær Bruno Witting-Hansen fortæller til TV 2 Lorry, at man arbejder på højtryk for at finde gerningsmanden.

- Vi leder efter ham, og vi arbejder også på at finde motivet til overfaldet, da han tilsyneladende ikke har stjålet noget fra kvinden, siger han.

Gerningsmanden beskrives som en tæt bygget mand på 170 cm. Han var iført mørkt tøj, hue og mørk rygsæk. Manden fortsatte i retning mod nord langs Lærkestien.

Nordsjællands Politi hører gerne fra eventuelle vidner på telefon 114 eller via appen Politi.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Lyngby

Unge dømt - narrede ældre til at købe guldbarrer

Knivstik

Mand stukket ned i Indre By

Knivstik Valby

Dræbte 27-årig med kniv og forsøgte at dræbe to andre - nu har 20-årig fået sin straf

20200517-194837-A-1920x1277we

Bankede døtres hoveder ind i radiator: Nu har far fået dom for 13 års mishandling

Hørsholm

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere