Kun salt til de større veje

Mens kommunerne ruster sig til et større snevejr i dag, er bunden nået i Allerød Kommunes saltlager. I går var der kun salt nok til to gange saltninger, men kommunen forventer dog at kunne skaffe mere salt, skriver Frederiksborg Amts Avis, tirsdag.

De nordsjællandske kommuner er begyndt at prioritere saltningen, og hermed følger de den fælles anbefaling, som i går kom fra saltleverandører og Vejdirektoratet.
Vejdirektoratet har lige nu salt på lager til det forventede forbrug til de kommende to-tre dage. Dog har man sikret sig leverancer igennem hele februar måned.
- Så længe det nuværende vintervejr fortsætter, vil leverancerne maksimalt udgøre halvdelen af det forventede behov. Det betyder at Vejdirektoratet og leverandørerne anbefaler, at de kommunale vejbestyrelser kun salter på de vigtigste trafikveje, og at alle vejbestyrelser nøjes med at salte før og efter snefald, men ikke mens man rydder under snefaldet. Trafikanterne må holde øje med situationen og køre efter forholdene, siger Niels Christian Skov Nielsen, Vejdirektoratets driftsdirektør.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik