Kulturhus serverer arabisk mad og byder op til dans

Stenløse Kulturhus afholder på lørdag et arrangement for alle borgere, der ønsker at dedikere deres eftermiddag til musik, kunst, dans og god mad.

Har dine hofter mod på at danse salsa, dine hænder lyst til at bygge en isskulptur eller måske blot forme en raket i pap?

Så bør du rydde kalenderen kl. 13-16 på lørdag, da der afholdes kulturhusdag i Stenløse Kulturhus.

I forlængelse af Egedal Musikfestival, der løber af stablen på lørdag kl. 10.30-14, slår Stenløse Kulturhus for første gang deres døre op for en dag i kulturens tegn med alt, hvad det indebærer. 

Om du er ung, ældre eller ældst skal du være ret kræsen, hvis du ikke kan finde en aktivitet, der passer lige til dig. 

Kulturhuset bliver nemlig inddelt i forskellige zoner, som du kan til- og fravælge så længe, kulturhusdagen står på. Afhængigt af dit humør kan du befinde dig i en musikzone, biblioteks- og ungezone, kunst- og håndværkszone, projektzone, danse- og dramazone eller mødezone. 

De lokale foreninger støtter op 

Programmet er spækket med aktiviteter, der har til formål at skabe et rum, hvor kultur, fællesskab og kreativitet går hånd i hånd. 

Du kan lære din slægt at kende, tæve din nabo i billiard eller indtræde den virutelle verden i gamer-rummet. 

Lokalmiljøets foreninger, netværk og kulturaktører tropper ligeledes op på dagen for at holde styr på alle tropperne og give en hjælpende hånd til dem, der skulle mangle en. 

Uden mad og drikke duer helten jo ikke, så Stenløse Kulturhus har også sørget for friske forsyninger, der skal glæde ganen.

Her kan du blandt andet vælge at give dig i kast med en omgang krydret, arabisk mad eller gå efter det mere klassiske makkerpar bestående af kaffe & kage.

Hele kulturhusarrangementet bliver akkompagneret af live musik. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik