Kulturhus beskyldes for kønsdiskrimination

Kulturhus Trommen inviterer på lørdag til kaffesalon kun for kvinder. Det har fået en 59-årig kvinde til at melde kulturhuset til Nordsjællands Politi for kønsdiskrimination. @Brød:- Vi har fået en anmeldelse, og vi må undersøge det nærmere, siger politiets pressekoordinator Henrik Suhr til Frederiksborg Amts Avis.

Kaffesalonerne er en blanding af underholdning og debat, som Trommen har afholdt gentagne gange uden klager.
- Vi tjekker ikke det sidste ciffer i cpr-nummeret, når folk køber billetter. I princippet kunne der vel dukke en mand op til kaffesalonen, men det har vi aldrig oplevet, fortæller pr-medarbejder Kristine Meesenburg.

Salonerne er arrangeret af skuespiller og nyudnævnt teaterdirektør på Østre Gasværk Jette Pia Hansen.
- Det er et kvindeunivers. Vi kender det jo allesammen, når vi mødes 10 veninder til en frokost, og det er jo ingen, der synes, det er unaturligt, at der kun er kvinder i et omklædningsrum, siger Jette Pia Hansen til Frederiksborg Amts Avis.

Hvis der tropper mænd op til arrangementet, så er hun indstillet på at byde dem indenfor.
@Brød:- Skulle der møde mænd op, så er de meget velkomne. Ingen vil blive afvist, men så vil underholdningen blive tilrettelagt efter, at der er mænd i rummet, siger Pia Jette Hansen, der også arrangerer Cigarsaloner - kun for mænd.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik