Kuffertmanden kendes skyldig i drab og voldtægt

Tre kvinder lejede intetanende værelser hos 31-årig mand i Lyngby, der voldtog to af dem og dræbte den tredje.

En 31-årig syrer er kendt skyldig i drab samt to forhold af voldtægt ved Retten i Lyngby tirsdag eftermiddag.

De tre forurettede kvinder lejede alle et værelse af ham i forskellige perioder i 2014. Ifølge Ekstra Bladet modtog den 31-årige skyldskendelsen med ro og viste hverken tegn på overraskelse eller skuffelse.

Retten skal senere tirsdag tage stilling til, hvilken straf den 31-årige skal have.

Manden er i medierne blandt andet kendt som "kuffertmanden", fordi han dræbte en italiensk kvinde og proppede hende i en kuffert, som han gemte i et grønt område i Lyngby sidste sommer.

Kvinden blev kvalt og blev fundet i kufferten 29. juli sidste år.

Under retssagen har den 31-årige mand erkendt at have grebet fat om den 48-årige kvindes hals, men han insisterede på, at han ikke ønskede at dræbe hende.

Under retssagens forløb har den 31-årig syrer virket rolig og koncentreret, når tolken oversatte forløbet i retssagen.

Anklagemyndigheden har tidligere sagt, at man ønsker manden udvist af Danmark.

Liget af den 48-årige Giancarla Coppi blev fundet 29. juli 2014 i et buskads nær Hvidegårdsparken i Lyngby. Kvinden, som kom fra Italien, havde kun i en kort periode boet til leje hos den 31-årige udlejer.

Udlejeren var allerede i politiets varetægt i maj sidste år, efter at en 29-årig kvinde, der lejede et værelse hos den 31-årige, anmeldte ham for voldtægt.

Men Retten i Lyngby og Østre Landsret lagde vægt på mandens forklaring om, at kvinden frivilligt havde haft sex med ham, og derfor blev han løsladt.

Blot en måned efter - 13. juni - voldtog manden en anden logerende kvinde, og 27. juli kvalte han altså ifølge politiet 48-årige Giancarla Coppi.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik