Kriseramte BIF leder stadig efter formen

FC Nordsjælland og Brøndby delte point i en til tider intens affære på Farum Park, hvor hjemmeholdet var bedst, og hvor Brøndby langt fra lignede et tophold.

Brøndby skulle søndag forsøge at hente lidt oprejsning efter tre tabte Superligakampe i træk, da holdet gæstede Farum Park og FC Nordsjælland.

Den helt store gevinst udeblev dog for den kriseramte klub, og kampen endte med et 1-1-resultat, som Brøndby trods alt kunne være mere tilfredse med efter i lange perioder at have været under pres.

På trods af en god FC Nordsjælland-start med et par gode muligheder, var det dog Brøndby, der kom foran i kampen, da den blot 19-årige australier Brent McGrath sendte en nedfaldsbold mod mål.

Bolden blev rettet af i FCN-forsvaret og snød Jesper Hansen i målet. FC Nordsjælland var ved at udligne bare fem minutter efter, da en blottelse i Brøndby-forsvaret efterlod Rawez Lawan fri i højre side. Michael Tørnes var dog klar med paraderne.

Efter pausen kom FC Nordsjælland bedst ud, og udligningen kom da også allerede efter 49 minutters spil, hvor Michael Parkhurst fandt en udækket Søren Christensen midt i Brøndbys felt.

Brøndby kom sig aldrig rigtigt over udligningen, og lignede ikke umiddelbart et hold, der er på vej tilbage i topkampen i ligaen. FC Nordsjælland sad på det meste af resten af kampen og var ved flere lejligheder tæt på, at score det afgørende mål.

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik