Beredskab kæmpede i næsten seks timer med kraftig ildebrand

En kraftig brand brød fredag aften ud i et industrikvarter i Hillerød. Flere brandstationer måtte tilkaldes.

Politi og brandvæsen rykkede fredag aften talstærkt ud til Vølundsvej i Hillerød, hvor en kraftig brand var brudt ud i et værksted. 

Det oplyser Frederiksborg Brand & Redning på Twitter.

Beredskabet måtte tilkalde assistance fra flere brandstationer på grund af brandens omfang. Beredskab Øst bidrog blandt andet med en drone.

Nordsjællands Politi modtog anmeldelsen om branden klokken 20.16. Lørdag formiddag oplyser Jan Hedeager, vagtchef ved Nordsjællands Politi, at branden først var helt slukket klokken 01.50. Det er endnu uvist, hvad brandårsagen er. 

- Der er tale om et autoværksted, hvor branden brød i bygningens første sal. Den er overvejende udbrændt, mens underetagen på sin vis godt kan anvendes, siger han og tilføjer, at der i næste uge vil blive foretaget tekniske undersøgelser af brandårsagen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

 
 
Foto: Local Eyes

I forbindelse med branden anmodede politiet borgere om at holde sig på afstand og efterkomme politiets anvisninger samt give plads til udrykningskøretøjerne.

- Vi tog blandt andet kontakt til et nærliggende fitnesscenter og en kolonihave. Vi bad dem om at lukke vinduer og døre og blive inden døre på grund af røgen, siger Jan Hedeager.

Ingen personer kom til skade i forbindelse med branden.

 
 
Foto: Local Eyes
 
 
Foto: Local Eyes
 
 
Foto: Local Eyes

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik