Kraftig brand i rækkehus i nat - brandfolk kæmper stadig med flammerne

Fire personer måtte redde sig selv ud, da der i nat udbrød brand i et rækkehus i Lyngby.

Natten til mandag fik fire personer i et dobbelt rækkehus på Gartnersvinget i Lyngby en brat opvågning, da husets brandalarm begyndte at hyle højlydt.

Da beboerne opdagede, at der var udbrudt brand, ringede de straks 112 og forlod huset i en fart.

Da politi og beredskab efterfølgende dukkede frem til adressen, kunne de konstatere, at der var tale om en meget kraftig brand, som det ville kræve en massiv indsats at få slukket.

I alt 20 brandfolk og syv brandkøretøjer fra Beredskab Øst har natten igennem arbejdet på stedet, og her til morgen er beredskabet fortsat i gang med brandslukningen, fortæller Jakob Tofte, vagtchef ved Nordsjællands Politi.

- Vi fik anmeldelsen klokken 01.50 via alarm-112, og lige nu arbejder brandvæsenet stadig på stedet. De har fået styr på spredningen, men har svært ved at få branden slukket, siger han.

Brandårsag er uvis

Jakob Tofte oplyser, at branden har medført en del materiel skade på huset, men at ingen af de fire personer, der befandt sig inde i huset, er kommet til skade.

Politiet kender endnu ikke brandårsagen, men ifølge vagtchefen har man ingen mistanke om, at der ligger noget strafbart bag.

- Men derfor vil vi stadig gerne have undersøgt brandårsagen af hensyn til beboerne og forsikringsselskabet. Det kan dog først lade sig gøre, når den er helt slukket, og brandstedet er blevet koldt, siger han.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik